Wij staan voor u klaar

Van der Voet Keukens bestaat al sinds 1988. Zowel in de Duin- en Bollenstreek als daarbuiten staan wij bekend als betrokken, betrouwbaar en vakkundig. Wij realiseren ons dat u niet elke dag een nieuwe keuken aanschaft. Daarom nemen wij u stap voor stap mee in het traject om een prachtige keuken naar wens samen te stellen. Zo maken we van een keuken uw persoonlijke keuken.

Ons adviesteam bestaat uit klantgerichte, enthousiaste professionals die een grote passie hebben voor het vak. Wij leiden u graag rond door onze showroom en zijn altijd beschikbaar voor al uw vragen. Met onze kennis, ervaring en creativiteit realiseren wij samen een keuken die bij u past. Alle medewerkers van ons keukencentrum kunnen keukens ontwerpen, plannen en technische vragen beantwoorden.

 

Uw gesprekspartners

Patrick

Patrick

Sinds 2007 eigenaar van ons bedrijf en werkt vanaf 1994 in het keukenvak. Hij heeft veel technische kennis en denkt zeer creatief mee. Een keuken met uitdagende maatvoering? Daar zet hij graag zijn tanden in.

» Stuur een mail aan Patrick

Yvonne

Yvonne

Zij werkt sinds 1996 voor klanten met een keukenwens. Klantgerichte en heldere communicatie is typerend voor haar werkwijze. Ze heeft een goede kijk op het gebruik van kleur en beschikt over veel kennis van apparatuur. De stoomoven is haar paradepaardje.

» Stuur een mail aan Yvonne

Neff Koken met passie Siemens Gaggenau Miele Bosch Wave TriStar Steel Cucine – Stile in Cucina KH System Mobel Electrolux Geniet van Arte Accent Line